Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning af cykler med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

Solo logoDe Rosa Titanium SOLO
født til at være unik

En eksklusiv ramme for de få udvalgte.

Den mest ultimative ramme i De Rosas rammeportefølje er Titanio Solo - "Den eneste ene". Rammen, med linjer indskrevet i historien, triple butted overdimensionrede rør, koldtrukket med største præcision i Grade 9 Titanium.

 Solo

 

Konfigurer din cykel

De Rosa Titanio Solo er unik, speciel, og bygges efter mål for den kræsne cyklist.

Titanium har samme styrke som stål, men massefylden er kun 60% i forhold til stål. Det giver mulighed for, at skabe rammer som styrkemæssigt og visuelt er helt unikke. Titanium-rammerne håndbygges alle af De Rosas dygtige rammebyggere i Milano.

Titanio Solo (Shimano) kan opleves i vores Showroom i Odense, Wichmandsgade 15

Konfigurer og køb her >>

 

 Derosa-delestreg2

Designfilosofi

De Rosa Solo rammen er konstrueret personligt af Dariano De Rosa. Der er anvendt titanium "degree 9" triple butted rør i overstørrelse. Det særlige materiale betyder, at de øgede dimensioner ikke får negativ betydning for vægten. Skrårøret giver med en diameter på 42mm optimal stivhed. Overrør og sadelrør er 35mm, og det levner fint plads til et batteri for elektriske grupper.

Solo1

Kronrør og gaffelenderne er CNC bearbejdet. Den færdige ramme fremstår som et skulpturelt mesterværk af De Rosa, hvor det ægte titanium-udtryk af lethed og mekaniske kvaliteter går op i en højere enhed.

Solo2

 

Solo hjerter

Derosa-delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes i slope geometri i tretten forskellige størrelser.

Rammevægt: 1350g
Styrfittings: 1-1/8 and 1-1/2

Solo geo stel

 

Solo geo