Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning af cykler med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

tredu logoDe Rosa Titanium 3/2.5

- kærligheden varer evigt!

 

Rammen der hæver sig over modens skiftende luner.

De Rosa indledte i begyndelsen af 90'erne, hvad der er blevet en rejse med titanium flere generationer for at perfektionere Treduecinque-rammen. De Rosa har dedikeret en et væsentlig del af forsknings-, udviklings- og produktionskapacitet faciliteter til dette unikke projekt. Treduecinque har udviklet en kultstatus på trods af de forandringer, som er sket med tiden. Det engagement og den tålmodighed og tid, der kræves for at arbejde med dette utroligt stærkt materiale give desto større glæde og nydelse på cykelturen på hver ramme, der er skabt. 

 Titanio 3/2.5 Rosso

Treduecinque red

 

Konfigurer din cykel

 

 

Titanio 3/2.5 Blu

Treduecinque blue

 

 Konfigurer din cykel

 

Titanio 3/2.5 er bygget i titanium, der er kendt for sin høje styrke i forhold til vægten, sin lethed og slidstyrke. Cyklen er designet og produceret til dig, der elsker det unikke tidsløse design med klasse og stil.

 Derosa-delestreg2

Designfilosofi

De Rosa 3/2.5 rammen er konstrueret personligt af Dariano De Rosa. Der er anvendt de særlige rør i titanium legering: dobbelt tykkelse TI3AL-2,5V. Kronrør og gaffelenderne er CNC bearbejdet. Vælg mellem mekanisk og elektronisk geargruppe til Treduecinque rammen.

Den færdige ramme fremstår som et skulpturelt mesterværk af De Rosa, hvor ægte titanium-udtryk af lethed og mekanisk modstand går op i en højere enhed.

 

 

Titanio hjerter

 

 

 Derosa-delestreg2

Geometri

Rammevægt: 1300g
Styrfittings: 1 1/8 + 1 1/8
Sadelpind: 27,2

 

Treduecinque geo stel

 

Treduecinque geo