Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning af cykler med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

De rosa titanium rammer

#nobleness #stiffness

photo titanium

De Rosa er eminente titanium-rammebyggere. Det kræver en høj grad af specialisering for at kunne arbejde i titanium. Den største fordel ved at bygge rammer i Titanium er metallets styrke-/vægtforhold. Titanium er næsten lige så stærkt som stål, men er væsentligt lettere og hører til de bedste materialer at bygge rammer i blandt alle moderne metaller og legeringer.


En titaniumsramme er fremragende til at absorbere de ujævnheder, der er i vejen, hvilket reducerer rytterens køretræthed, og gør turen langt mere behagelig. Endnu en fordel ved materialet er holdbarheden, da titanium næsten ingen materialeudmatning har, og det korrodere heller ikke. Alle De Rosas Titaniumrammer er produceret i Klasse 9 Titan, som er den samme type, som anvendes i fremstilling af flyhydraulik.


Alle De Rosa Titaniums rammer håndbygges på fabrikken i Milano af en af sønnerne i De Rosa-familien. Forarbejdningen er meget tidskrævende og produktionsantallet lavt. Dette forklarer de høje omkostninger, der gør hver enkelt af De Rosas Titaniums rammer forholdsvis kostbare.

De Rosa Titanio Anima

anima titanio

De Rosa Titanio Anima er essensen af De Rosa og blev præsenteret i April 2018 - Anima har skivebremser og den helt nye 12-speed Campagnolo Super Record
- Anima kan bestilles fra maj 2018.

Se De Rosas præsentation af Titanio Anima >>

 

De Rosa Tianio Solo

Solo

De Rosa Titanio Solo er til dig, der ønsker en unik ramme, og er klar til at betale for det. Titanium-rammerne bygges alle af Nicholas De Rosa, som er den yngste af de tre De Rosa sønner.

Se specifikationer og konfigurer din egen De Rosa Titanio Solo >>

 

De Rosa Titanium Treduecinque 3/2.5

Treduecinque red

De Rosa Titanio 3/2.5 er rammen, der hæver sig over modens skiftende luner. Cyklen er designet og produceret til dig, der elsker det unikke tidsløse design med klasse og stil.

Se specifikationer og konfigurer din egen De Rosa Titanio TREDUECINQUE 3/2.5 >>