Kurven er tom


Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

  • De Rosa Titanium

    De Rosa

    titaniumrammer

De rosa titanium rammer

#nobleness #stiffness

photo titanium

Råmaterialet, der definerede den industrielle revolution, var starten på det, der nu gennem tre generationer har skabt tradition for Ugo De Rosa og hans familie.

Stålets trækstyrke dets evne til at modstå deformation og modstand mod træthed gør det til et langtidsholdbart materialevalg, der ikke tager hensyn til mode og trends. En klassisk stålrammer fra De Rosa vil derfor blive en vedholdende "ven for livet".

Stål er et fremragende materiale at bygge rammer i, da det både er relativt let og billigt. Materialets egenskaber er veldefinerede, således at De Rosas rammebyggere præcis ved, hvordan de forskellige kvaliteter opfører sig under forskellige forhold og ved forskellige behandlinger. Derved har de meget lettere ved at beregne en ny rammes egenskaber.

Rammerne håndlaves hos De Rosa med tube-to-tube svejsninger så fine, at de synes usynlige, og så vanskelige at udføre, at kun de bedst uddannede kan udføre dem.

Rammerne håndlaves hos De Rosa med tube-to-tube svejsninger så fine, at de synes usynlige, og så vanskelige at udføre, at kun de bedst uddannede kan udføre dem.

 

De Rosa Tianio Anima

anima titanio

De Rosa Titanio Anima er essensen af De Rosa og blev præsenteret i April 2018 - Anima har skivebremser og den helt nye 12-speed Campagnolo Super Record
- Anima kan bestilles fra maj 2018 - priser og specifikationer kendes ikke på nuværende tidspunkt.

Se De Rosas præsentation af Titanio Anima >>

 

De Rosa Tianio Solo

Solo

De Rosa Titanio Solo er til dig, der ønsker en unik ramme, og er klar til at betale for det. Titanium-rammerne bygges alle af Nicholas De Rosa, som er den yngste af de tre De Rosa sønner.

Se specifikationer og konfigurer din egen De Rosa Titanio Solo >>

 

De Rosa Titanium Treduecinque 3/2.5

Treduecinque red

De Rosa Titanio 3/2.5 er rammen, der hæver sig over modens skiftende luner. Cyklen er designet og produceret til dig, der elsker det unikke tidsløse design med klasse og stil.

Se specifikationer og konfigurer din egen De Rosa Titanio TREDUECINQUE 3/2.5 >>

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter