Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

 • Cofidis
 • Messe

De Rosa er traditionelt et af de helt store italienske cykel brands, hvor du véd du får en racercykel af højeste kvalitet og standard.
Cykelåret 2020 bliver et stort De Rosa år. World Tour hold med Cofidis - 3 nye carbon modeller med 100 % integrerede kabler samt rebranding med nyt fedt logo der repræsentere traditionen, historien og med dette rækker langt ind i fremtiden. Sortimentet byder på både fornyelse og tradition med bla. den nye Merak, Pininfarina og Idol i flotte farver og tradition med de klassiske rammer i stål, aluminium og titanium. Det hele bygget på erfaring og ekspertise som rækker helt tilbage til 1953 hvor Ugo De Rosa grundlagde De Rosa på en lille fabrik i Milano.

 

 

Konfigurer selv

 • Gruppe
 • hjulsæt
 • Styr
 • Sadel
 • Konfigurer din De Rosa

  Vi bygger med komplette grupper.

  Du kan vælge grupper fra Shimano -  Campagnolo og Sram

 • Konfigurer din De Rosa

  Du kan vælge hjulsæt fra Spinergy og Fulcrum.

  Vælger du hjulsæt fra Spinergy kan du også vælge egerfarve, så de passer til rammen.

 • Konfigurer din De Rosa

  Du kan vælge styr og fittings fra Deda, Vision og FSA

  Vælg og mellem forkellige størrelser, så du får de mål du ønsker.

 • Konfigurer din De Rosa

  Sadelpind og Sadel

  Protos og SK Pininfarina har De Rosa Carbon sadelpind.
  Vælger du Idol kan du vælge sadelpinde fra Deda og FSA.

 • Gruppe
 • hjulsæt
 • Styr
 • Sadel

Vælg mellem De Rosa rammer i 4 materialer

 • Carbon
 • Titanium
 • Stål
 • Aluminium
 • Carbon

  Carbon

  De Rosa Carbon-rammer #speed #ambition

  Carbon giver mulighed for at fremstille rammer, der både er lette, reaktive og stive, men samtidig også er modstandsdygtige og komfortable. Derfor er carbon er et fremragende materiale til rammebygning, men også et materiale som kræver stor viden, for at opnå de bedste resultater. 

  Gennem årene har De Rosa studeret hver eneste detalje i forskellige typer carbonfibre, og identificeret hvilke egenskaber der præcis gemmer sig i hver enkelt. At nå frem til et resultat - at bygge en ramme med lige nøjagtig de features, som var målet, kræver den længste tålmodighed og den største omhu. Med disse dyder indbygget i arbejdsprocessen når De Rosa deres vision om kun at levere det ypperste, og det er netop det der gør den enorme forskel. 

  Der benyttes kun de absolut fineste carbonfibre, for at opnå den stivhed, vridningsstabilitet, balance og de køreegenskaber, som kendetegner en ægte De Rosa.

  SE ALLE DE ROSA CARBON-RAMMER >

 • Titanium

  Titanium

  De Rosa titanium-rammer #nobleness #stiffness

  Den største fordel ved at bygge rammer i Titanium er metallets styrke i forhold til vægt. Titanium er næsten lige så stærkt som stål, men er væsentligt lettere og hører til de bedste materialer at bygge rammer i blandt alle moderne metaller og legeringer.


  En ramme bygget i Titanium er fremragende til at absorbere de ujævnheder, der er i vejen, hvilket reducerer rytterens køretræthed, og gør turen langt mere behagelig. Endnu en fordel ved materialet er holdbarheden, da Titanium næsten ingen materiale udmatning har, og det korrodere heller ikke. Alle De Rosas Titaniumrammer er produceret i Klasse 9 Titan, som er den samme type, som anvendes i fremstilling af flyhydraulik.


  Alle De Rosa Titaniums rammer håndbygges på fabrikken i Milano af et af medlemmerne i De Rosa familien. Forarbejdningen er imidlertid meget tidskrævende og produktionsantallet lavt. Dette forklarer de høje omkostninger, der gør hver enkelt af De Rosas Titaniums rammer forholdsvis dyre.

  SE ALLE DE ROSA TITANIUM-RAMMER >

 • Stål

  Stål

  De Rosa Stål-rammer #tenacity #classic

  Råmaterialet, der definerede den industrielle revolution, var starten på det, der nu gennem tre generationer har skabt tradition for Ugo De Rosa og hans familie.

  Stålets trækstyrke dets evne til at modstå deformation og modstand mod træthed gør det til et langtidsholdbart materialevalg, der ikke tager hensyn til mode og trends. En klassisk stålrammer fra De Rosa vil derfor blive en vedholdende "ven for livet".

  Stål er et fremragende materiale at bygge rammer i, da det både er relativt let og billigt. Materialets egenskaber er veldefinerede, således at De Rosas rammebyggere præcis ved, hvordan de forskellige kvaliteter opfører sig under forskellige forhold og ved forskellige behandlinger. Derved har de meget lettere ved at beregne en ny rammes egenskaber.

  Rammerne håndlaves hos De Rosa med tube-to-tube svejsninger så fine, at de synes usynlige, og så vanskelige at udføre, at kun de bedst uddannede kan udføre dem.

  SE ALLE DE ROSA STÅL-RAMMER >

 • Aluminium

  Aluminium

  De Rosa Aluminium-rammer #innovation #intuition

  De grundlæggende egenskaber ved Aluminium er lethed og stivhed, som begge er fantastiske egenskaber for at skabe en perfekt afbalanceret ramme. I 1997 begyndte De Rosa at udforske og benytte Aluminium i deres produktion. Det resulterede i udviklingen af klassiske rammer med meget fine egenskaber både visuelt og teknisk. Aluminium rammer er således et reelt alternativ til Carbon rammer.

  Når man legerer og forarbejder Aluminium, fremstår metallets positive egenskaber. Blandes Aluminium f.eks. med Kisel, Magnesium eller Zink, fås nogle legeringer, som kan tilfredsstille selv De Rosas rammebyggeres høje krav - lav vægt, stivhed og styrke.

  Med i købet får man også Aluminiums modstandskraft mod korrosion, og med den rette overfladebehandling også dens upåvirkelighed af vejr og vind. Aluminium er i øvrigt et miljøvenligt materiale, der nemt kan genanvendes.

  SE ALLE DE ROSA ALUMINIUM-RAMMER >

De Rosa Anima Disc

Nobel, robust og troværdig

ANIMA DAD05 60454

 

Konfigurer din De Rosa Anima her >> 

 

Se afsløringen fra Firenze - April 2018
- Essensen af De Rosa - (husk lyd)

 

 

Titanio Anima har skivebremser og den helt nye 12-speed Campagnolo Super Record geargruppe.

Anima forDe Rosa - ANIMA repræsenterer:

ANIMAs Fødsel, cyklen der kombinerer tradition og fremtidig vision

Firenze, 14. april 2018
Præsentationen af ANIMA blev afholdt i det historiske centrum af Firenze, tæt på katedralen Santa Maria del Fiore. Cristiano og Danilo De Rosa har valgt kunstbyen til at præsentere den nye cykel med alle tekniske og konceptuelle detaljer i dette nye projekt.

Anima er ikke kun en cykel, men er dét, der mest repræsenterer visionen af De Rosa brandet fra Cusano Milanino i dag.

DEN NYE ANIMA DE ROSA
Et enkelt ord valgt til at udtrykke resultatet af titanforarbejdning, som har repræsenteret De Rosas ekspertise i over 25 år. ”Anima” er ønsket om at oversætte visionen og rammekulturen af De Rosa til et produkt.

 

 

 

Anima firenze

 

 

Numbers of Idol

Til dem, der undrer sig over, hvad Anima er:

 • Anima er rendyrket De Rosa essens kombineret med den bedste teknologi, der findes i øjeblikket.
 • Anima er et projekt født med ønsket om at udtrykke den italienske rammekultur og betydningen af konceptet Tailor Made, som altid har været grundlaget for De Rosas Black Label.
 • Anima er det maksimale udtryk for udførslen af titaniumrammer, som i 25 år har været hjertet i De Rosa-værkerne.
 • Anima er lyst til at se på nutiden med et blik projiceret på fremtiden uden at forsømme erfaringerne, der er gjort i 65 år.
 • Anima er foreningen af det nye, der udvikler sig med ædelheden af titanium og det bedste valg af komponenter.
 • Anima er autentisk, oprigtig og sand.
 • Anima er De Rosa.

 

 

 

 

 Derosa-delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes i slope geometri i ti forskellige størrelser.

 ANIMA SCHEDA

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand