Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

  • De Rosa Steel2

    De Rosa Stålrammer

De rosa stål rammer

#trækstyrke #klassisk

photo steel

Råmaterialet, der definerede den industrielle revolution, var starten på det, der nu gennem tre generationer har skabt tradition for Ugo De Rosa og hans familie.

Stålets trækstyrke dets evne til at modstå deformation og modstand mod træthed gør det til et langtidsholdbart materialevalg, der ikke tager hensyn til mode og trends. En klassisk stålrammer fra De Rosa vil derfor blive en vedholdende "ven for livet".

Stål er et fremragende materiale at bygge rammer i, da det både er relativt let og billigt. Materialets egenskaber er veldefinerede, således at De Rosas rammebyggere præcis ved, hvordan de forskellige kvaliteter opfører sig under forskellige forhold og ved forskellige behandlinger. Derved har de meget lettere ved at beregne en ny rammes egenskaber.

Rammerne håndlaves hos De Rosa med tube-to-tube svejsninger så fine, at de synes usynlige, og så vanskelige at udføre, at kun de bedst uddannede kan udføre dem.

 

De Rosa Nuovo Classico

Nuovo classico

Styrke, og tradition er ordene, der beskriver stålrammen Nuovo Classico. Rammen er skræddersyet til de kræsne ryttere, der sætter pris på det klassiske og eksklusivie design.

Se specifikationer og konfigurer din egen De Rosa nuovo classico >>

 

De Rosa Agé

Age

De Rosa Agé svejses sammen med en særlig svejsningsmetode - filet-lodning, der gør at stålrammen kan sejses sammen uden, at de svejsede samlinger er synlige. Denne detajle tiltrækker sande kendere, der fortrækker det tidsløse ved en stålramme, og som samtidig ønsker en slankere og mere moderne æstetik ramme.

Se specifikationer og konfigurer din egen De Rosa Agé >>

 

De Rosa Corum

Corum

De Rosa Corum er TIG-svejset og er en moderne udgave af stålrammer. Corum er for rytteren, der ønsker hurtig og klassik ramme, bygget på traditionel vis, men med et ungt touch.

Se specifikationer og konfigurer din egen De Rosa Corum >>

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter