Tilmeld Juhl Cycling Nyhedsbrev

Juhl Cycling Nordic udsender nyhedsbreve på mail ca. 2 gange om ugen med gode tilbud, produktnyheder fra De Rosa og vores andre leverandører, gode tips til brug af produkterne og meget mere..

Ønsker du at modtage Juhl Cycling Nordics nyhedsbreve, så er det nemt at tilmelde sig. Udfyld blot din emailadresse i tilmeldingsboksen herunder og afslut med at trykke "Tilmeld".

Skulle det ske, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve kan du nemt afmelde igen via et link i bunden af en af de modtagne nyhedsmails.

NB! Enkelte emailservices (bl.a. Gmail) har en tendens til at placere vores nyhedsbreve i spamfilteret. Der er to metoder til at undgå dette. Den sikreste metode er at oprette Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som en "kontakt" i dit emailkartotek (det er denne mailadresse vi afsender nyhedsbreve fra). Dermed undgår du med sikkerhed problemet. Alternativt kan du, første gang du modtager et nyhedsbrev fra os, som havner i spamfilteret, vælge "sikker afsender", "it's not spam" eller lignende (definitionen er forskellig afhængig af udbyderen). Dermed vil du fremadrettet undgå problemet.

Få nyheder og tilbud direkte i din inbox

  • Sidst opdateret den .
Vores øvrige agenturer

Følg os

Få nyheder og tilbud fra
Juhl Cycling Nordic.


Juhl Cycling Nordic A/S  ♥  Erhvervsvangen 21  ♥  DK-5792 Aarslev  ♥  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   ♥  Telefon: + 45 63 11 12 50