Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

Databeskyttelseserklæring for Juhl Cycling Nordic A/S

Denne databeskyttelseserklæring gælder for indsamling og brug af personoplysninger på derosa.dk og i forbindelse med køb varer og andre henvendelser. Her finder du informationer, bl.a. om hvilke personoplysninger der indsamles, hvad de bruges til og dine rettigheder.

Dataansvarlig

Juhl Cycling Nordic A/S er dataansvarlig, og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker ansvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen.
Du kan til enhver tid kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Vores data-kontaktoplysning og dataansvarlig er:
Steen Hansen
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.(+45) 63 11 12 50

Indsamling, behandling og brug af personoplysninger

Du kan bruge vores hjemmeside uden at give nogen personlige oplysninger.

Vi gemmer kun persondata som du oplyser som led i et køb på webshoppen, en registrering, en spørgeskemaundersøgelse, en konkurrence eller indgåelse af kontrakt i showroom. Du vil blive informeret om formålet med indsamlingen af dine data i forbindelse med køb og ved udfyldelse formularer.

Når du handler i med os gemmes der også kun data, som du giver os frivilligt i forbindelse med handelen.
Dine data er primært navn, adresse, tlf.nr og e-mail.


Anvendelse og videregivelse af dine data

Vi bruger dine data, som du giver os frivilligt til ordrebehandling primært internt blandt vores medarbejderne.

Vi kan også bruge dine data til f.eks.:
  • Forbrugerinformation
Det kan også være nødvendigt, at videregive dine oplysninger til andre virksomheder, som vi samarbejder med. Dette kan være leverandøren, som skal sende varen direkte til dig, eller leverandøren, der skal give garanti på varen og derfor har behov for at vide hvem du er. Disse virksomheder må kun anvende dine data til ordrebehandling og ikke andre formål. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Markedsføring

Med din accept, bruger vi din e-mailadresse, til at sende vores nyhedsbrev. Har du fået ny mailadresse eller ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., framelding kan også altid ske via vores nyhedsbreve.

Samtykke og tilbagekaldelse

Du kan, når du er i vores showroom, give skriftligt samtykke til, at vi må kontakte dig.
Hvis du ringer til os og bestiller en vare, giver du os mundtligt tilladelse til, at vi må kontakte dig.
Du kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger, vi har om dig og du kan efter henvendelse til os, få dem slettet - medmindre der er nogle handels- og skatteretlige opbevaringsperioder, der skal overholdes. Dette kan eksempelvis være den periode, hvor Juhl Cycling Nordic skal give garanti på det købte.

Anvendelse af cookies

Se vores cookiepolitik her

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter