Kurven er tom


Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

PROTOS wht

De Rosa Protos

Lettere, stivere og mere aerodynamisk

 

Protos er til dato De Rosas mest ambitøse projekt, og har udviklet sig til at blive intet mindre end et teknisk og designmæssigt vidunder. Målet var at udvikle en model med de aller højeste standarder indenfor både teknik og design - og målet er til fulde nået. Protos er et teknisk vidunder - en ren passion, der opfylder alt hvad både hjernen og hjertet kan begære. I 2018-programmet tilføjes Protos Disk. Protos Disk er til dig, der ønsker en mere stabil og pålidelig opbremsning med alle typer hjul - også i vådt føre. Fælgen slides mindre, hvilket ultimativt kan forbedre hjulets levetid.

Protos top

 

Protos Disk varianter

Protos Grey DB

Protos Grey DB

 • Protos Grey DB
 • Protos Grey DB

 

Protos varianter

Protos Team Edition

Protos Team Edition

Protos Black

Protos Black

Protos White Red

Protos White Red

Protos Green

Protos Green

Protos Mud

Protos Mud

 • Protos Team Edition
 • Protos Black
 • Protos White Red
 • Protos Green
 • Protos Mud
 • Protos Team Edition
 • Protos Black
 • Protos White Red
 • Protos Green
 • Protos Mud

 

Derosa-delestreg2

 

De Rosa Protos

Den nye Protos blev i 2017 præsenteret på De Rosa fabrikken i Cusano Milanino med stor interesse. Her kulminerede 2 års forskning, design og produktudvikling. Den nye De Rosa Protos er 20% lettere, 6% stivere, og har et nyt og mere aerodynamisk design end den tidligere model.

"Ideen med at åbne dørene til De Rosa fabrikken var på den måde at fortælle og vise, hvem og hvad der står bag dette ikoniske produkt - og at vise vores historie" fortæller Cristiano De Rosa. ”For Protos sammensmelter al den værdifulde viden, som er akkumuleret her på fabrikken igennem de seneste 65 år”.

Og den nye Protos revolutionerer ... 

Med en reduktion i rørsektionen er det lykkes at forbedre stivheden, men den nye Protos er blevet 20% lettere end sin forgænger.
Rammen er fremstillet af forskellige typer carbonfibre, som er anvendt og testet med det formål at opnå en helt specifik komposit, kendt som CM63. Kompositet er sammensat af høj- og ultrahøjmodulus carbonfibre.

Protos er ganske enkelt en topramme for dem, der ikke vil gå på kompromis med noget som helst. Både de professionelle cykelryttere og de mest ambitiøse motionister vil med en Protos opleve køreglæde og teknisk ydeevne, der vil have en stor positiv indflydelse på deres egne præstationer. Protos er kort sagt, det ypperste man kan forestille sig.

 

Derosa-delestreg2

 

Protos Mud

 

Designfilosofi

De Rosa har i samarbejde med den italienske ingeniør og ekspert indenfor carbonteknologi, Marco Genovese, stået bag udviklingen af Protos. Visuelt fremstår den nye Protos-ramme i en klassisk regular geometri med det slanke vandrette overrør og det kraftigere og fladere skrårør. Alle rør er aerodynamisk optimeret, og cyklen er testet i vindtunnel. Sadelpinden er dråbeformet som på SK Pininfarina’en. Sammen med den lige "Head Flat Face" forgaffel giver det Protos-rammen en unik futuristisk let agressiv profil, som vil vække berettiget opsigt i ethvert felt.

 

Derosa-delestreg2

Protos grey db 1Teknologi

Teknisk er intet overladt til tilfældighederne. Det er fx. helt unikt, at De Rosa anvender fire typer høj-modul carbonfiber-teknologier i konstruktionen. Det betyder, at de forskellige nøglepunkter på rammen kan superoptimeres, alt efter om det er stivhed eller absorbering, der tilstræbes i de enkelte zoner.

De fire forskellige carbonfiber-kvaliteter, er omhyggeligt fordelt for at opnå de helt rigtige egenskaber. Resultatet er en meget høj stivhed, hvor det samtidigt er lykkedes at bevare den kørekomfort, der er brug for på de lange ture. Protos 2015-rammens STW-værdi (stivhed contra vægt) steg på daværende tidspunkt med 35% sammenlignet med konkurrenternes toprammer. Den nye Protos-rammes STW-værdi er forbedret, samtidig med at vægten er reduceret med 20% i forhold til 2015-modellen.

Rammens evne til at absorbere ujævnhederne i terrænet og fordele dem, bliver også godt hjulpet af den specielle forgaffeltype, som kaldes en "Head Flat Face". Den unikke forgaffel og kronrøret er begge overdimensioneret for at opnå de mest optimale og stabile styreegenskaber.

Protos er naturligvis designet med en indvendig kabelføring med meget elegante ind- og udgange.

Protos er UCI-godkendt.

 

Derosa-delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes i regular geometri i otte forskellige størrelser.

 

protos geometri

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter