Skip to main content

Solo logoDe Rosa Titanium SOLO

født til at være unik

Den mest ultimative ramme i De Rosas rammeportefølje er Titanio Solo - "Den eneste ene". Rammen, med linjer indskrevet i historien, triple butted overdimensionrede rør, koldtrukket med største præcision i Grade 9 Titanium.

 Solo

 

De Rosa Titanio Solo er unik, speciel, og bygges efter mål for den kræsne cyklist.

Titanium har samme styrke som stål, men massefylden er kun 60% i forhold til stål. Det giver mulighed for, at skabe rammer som styrkemæssigt og visuelt er helt unikke. Titanium-rammerne håndbygges alle af De Rosas dygtige rammebyggere i Milano.

 

 Derosa-delestreg2

Designfilosofi

De Rosa Solo rammen er konstrueret personligt af Dariano De Rosa. Der er anvendt titanium "degree 9" triple butted rør i overstørrelse. Det særlige materiale betyder, at de øgede dimensioner ikke får negativ betydning for vægten. Skrårøret giver med en diameter på 42mm optimal stivhed. Overrør og sadelrør er 35mm, og det levner fint plads til et batteri for elektriske grupper.

Solo1

Kronrør og gaffelenderne er CNC bearbejdet. Den færdige ramme fremstår som et skulpturelt mesterværk af De Rosa, hvor det ægte titanium-udtryk af lethed og mekaniske kvaliteter går op i en højere enhed.

Solo2

 

Solo hjerter

Derosa-delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes i slope geometri i tretten forskellige størrelser.

Rammevægt: 1350g
Styrfittings: 1-1/8 and 1-1/2

Solo geo stel

 

Solo geo

De rosa titanium rammer

#nobleness #stiffness

photo titanium

De Rosa er eminente titanium-rammebyggere. Det kræver en høj grad af specialisering for at kunne arbejde i titanium. Den største fordel ved at bygge rammer i Titanium er metallets styrke-/vægtforhold. Titanium er næsten lige så stærkt som stål, men er væsentligt lettere og hører til de bedste materialer at bygge rammer i blandt alle moderne metaller og legeringer.


En titaniumsramme er fremragende til at absorbere de ujævnheder, der er i vejen, hvilket reducerer rytterens køretræthed, og gør turen langt mere behagelig. Endnu en fordel ved materialet er holdbarheden, da titanium næsten ingen materialeudmatning har, og det korrodere heller ikke. Alle De Rosas Titaniumrammer er produceret i Klasse 9 Titan, som er den samme type, som anvendes i fremstilling af flyhydraulik.


Alle De Rosa Titaniums rammer håndbygges på fabrikken i Milano af en af sønnerne i De Rosa-familien. Forarbejdningen er meget tidskrævende og produktionsantallet lavt. Dette forklarer de høje omkostninger, der gør hver enkelt af De Rosas Titaniums rammer forholdsvis kostbare.

Resurs Bank
Finansiering
af din nye cykel

Vi kan hjælpe dig med finansiering af din nye cykel, så betalingen kan deles op i mindre rater. Du kan låne op til 60.000 dkk gennem Resurs Bank. 

Forhåndsansøg her