De Rosa hera titanium

kongen af grus og jord som indtager alt i nord

De rosa gravel carbon

 

Med modellen Hera Titanium tilføjer De Rosa et nyt kapitel til bogen om cyklerne med hjertet i midten. Et kapitel, der omhandler grusstier, ujævnt terræn, sved og oplevelser krydret med en god del passion for kvalitet. Præcisionen, teknologien, kvaliteten og stilen på De Rosa Hera gravel cyklen rammer de utallige nordiske stier, og giver dig muligheden for at køre på en De Rosa cykel under selv de vanskeligste forhold og omstændigheder. De Rosa Hera åbner op for et væld af muligheder på veje og i områder du aldrig før har set på din cykel. De Rosa Hera kan det hele, om det er i sportsligt øjemed eller til at udforske hidtil ukendt terræn med let oppakning bagpå, så bliver denne fantastiske cykel fra fabrikken i Cusano Milanino bare ved med at give dig oplevelser til samlingen. Spørgsmålet er vel blot hvor længe du tør snyde dig selv ved ikke at tilvælge selskabet af en De Rosa Hera ??? Oplevelserne ligger i hvert fald og venter derude.

De Rosa Hera Titanium 2021 leveres i 2 forskellige farver og 5 stelstørrelser.

Farvevarianter 2021: Titanium - Orange/Titanium 

Derosa-delestreg2

 

De Rosa gravel familien

Den nye De Rosa Hera er kulminationen på flere års forskning, design og produktudvikling fra den familieejede producent i Norditalien. De Rosa Hera er den ene af to modeller som De Rosa for nuværende tilbyder i deres sortiment af Gravel cykler. De Rosa Gravel Carbon er navnet på den anden model der er udført i Carbon som navnet antyder, et materiale som den Italienske producent også har stor erfaring med indenfor cykelproduktion.

Hera Gravel modellen blev første gang  præstenteret ved et flot online event på De Rosa´s Facebook side i starten af November 2020 hvor den blev præsenteret i 2 forskellige "farver" af CEO Christiano De Rosa og hans søn Nick. De Rosa Hera har efterfølgende været genstand for stor opmærksomhed, især pga. det spektakulære og helt stilrene udseende cyklen får når man benytter titamiumsrør, men generelt har interessen for De Rosa Gravel cykler blot været stigende siden lanceringen af den første model, hvilket er den direkte årsag til at producenten allerede har valgt at tilbyde gravel cykler i 2 forskellige materialer.

mod nye mÅL MED DE ROSA hera GRAVEL ... 

Med en sport og fritids aktivitet i eksplosionsagtig vækst har det været et ønske for De Rosa, at fremstille gravel cykler som kunne fører brandet, der før primært var kendt for landevejscykler, ind på det ujævne underlag af grus og jord. De Rosa var ikke pioner på området, men ønskede at indhente erfaringer om geometri, køreegenskaber samt krav til opsætning osv. inden man gik i gang med at designe det der skulle blive til Hera & Gravel Carbon modellerne.

De Rosa Hera Titanium vil åbne op for en ny verden, og en ny måde at være aktiv cyklist på. Tag afsted på cyklen til nye og ukendte steder af dit nærområde, måske med en let oppakning på cyklen som giver dig mulighed for at tage en overnatning i det fri. Med din De Rosa Hera gravel cykel vil du kunne opnå en følelse af frihed til at kører lige derhen hvor du har lyst, uden at vejen der fører dig derhen vil være din begrænsning. De Rosa Hera giver mulighed for en aktiv fritid hvor du kan koble af fra hverdagens stress, sammen med med din partner eller bare andre der elsker Gravel og De Rosa.

Derosa-delestreg2

 

Protos Sabatini

Designfilosofi

De Rosa har i udviklingen af Hera Titanium modellen haft stor fokus på geometrien af stellet. Geometrisk adskiller Hera sig fra en racercykel ved at have en kortere overrør, og en længere center afstand mellem for og baghjul. Dette med henblik på at personen på cyklen sidder mere oprejst, og dermed nemmere og hurtigere kan håndtere cyklen på det ujævne underlag. For at opnå maximale komfort under kørsel er center afstanden øget, og diameteren af sadelpinden den mindst mulige nemlig 27,2 m/m.

Man skal derfor ikke 100 % sammenligne geometrien på Hera Titanium med fx. en racercykel når man skal vælge hvilken størrelse man købe. Som beskrevet er geometrien fokuseret på en lettere opret siddende stilling, og er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, kan du med fordel søge råd og information hos en af vores lokale De Rosa forhandlere rundt om i landet. Du finder en liste over forhandlere under topmenuen "INFORMATION" på dette site, eller ved af klikke her. Er du en mere eller mindre erfaren rytter som med sikkerhed ved hvilken stelstørrelse du skal vælge finder du geometri skemaet for De Rosa Hera Titanium modellen nederst på denne side.

 

Derosa-delestreg2

Teknisk opsætning

De Rosa Hera Titanium tilbydes med 2 forskellige gearsystemer fra 2 producenter. Uanset om du er til manuelt eller elektronisk gear på din nye Hera Gravel cykel kan vi hjælpe dig. Fra Campagnolo tilbyder vi den nye manuelle geargruppe specielt designet til gravel med navnet EKAR som er en gruppe med 1 klinge foran, og hele 13 gear på kassetten bag. Fra Shimano tilbyder vi Hera Titanium med GRX med 2 x 11 speed elektronisk DI2 gear. Hjulsættet som er monteret på gravel cyklen med Campagnolo Ekar er Fulcrum Rapid Red 5 DB og på udgaven med Shimano GRX DI2 finder man det flotte carbon hjulsæt Fulcrum Wind DB. Priser og varianter finder du ved at konfigurerer din ønskede model her på sitet.

Derosa-delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes med slope geometri i 5 forskellige størrelser.

geometri str Gravel


 

De Rosa titanium rammer

#speed #ambition

photo titaniumDe Rosa er eminente til at bygge cykler i titanium, og har arbejdet med dette materiale siden starten af 1992 og er blandt ganske få cykelproducenter i verden som stadigvæk tilbyder cykler i dette udødelige materiale. Det kræver en høj grad af specialisering for at kunne arbejde i titanium. Den største fordel ved at bygge rammer i Titanium er metallets styrke-/vægtforhold. Titanium er næsten lige så stærkt som stål, men er væsentligt lettere og hører til de bedste materialer at bygge rammer i blandt alle moderne metaller og legeringer.

                                                                                                                                                                                                           
En titaniumsramme er fremragende til at absorbere de ujævnheder, der er i vejen, hvilket reducerer rytterens køretræthed, og gør turen langt mere behagelig. Endnu en fordel ved materialet er holdbarheden, da titanium næsten ingen materialeudmatning har, og det korrodere heller ikke. Alle De Rosas Titaniumrammer er produceret i Klasse 9 Titan, som er den samme type, som anvendes i fremstilling af flyhydraulik.

Alle De Rosa Titaniums rammer håndbygges på fabrikken i Milano af en af sønnerne i De Rosa-familien. Forarbejdningen er meget tidskrævende og produktionsantallet lavt. Dette forklarer de høje omkostninger, der gør hver enkelt af De Rosas Titaniums rammer forholdsvis kostbare.

 

Resurs Bank
Finansiering
af din nye cykel

Vi kan hjælpe dig med finansiering af din nye cykel, så betalingen kan deles op i mindre rater. Du kan låne op til 60.000 dkk gennem Resurs Bank. 

Forhåndsansøg her

Vores øvrige agenturer

Følg os

Få nyheder og tilbud fra
Juhl Cycling Nordic.


Juhl Cycling Nordic A/S  ♥  Erhvervsvangen 21  ♥  DK-5792 Aarslev  ♥  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   ♥  Telefon: + 45 63 11 12 50