Skip to main content

Corum logoDe Rosa Corum

stål og lidenskab!

De Rosa Corum er en moderne fortolkning af stål. Takket være det konstruktionstekniske håndværk med TIG-svejsning og brug af 18MCDV6 legeret stål får du klassisk skønhed med høj klasse. Både visuelt og teknisk er der tale om en klassisk ramme med MEGET fine egenskaber.

 

Corum

 

Corum kan opleves i vores Showroom i Odense, Wichmandsgade 15

 

 

En Corum stålramme er til dig, der elsker det klassiske og historiske inden for cykelsporten. Køreegenskaberne imponerer stadig. Fås i mange størrelser og efter mål.

 Derosa-delestreg2

Designfilosofi

De Rosa har siden 50´erne været i front inden for udvikling af stålrammer. Corum bliver håndbygget på fabrikken i Cusano Milanino, og kan derfor fås i mange størrelser og i specialmål.

 

 

Corum Nero Revo og Azzuro fås som slope.

 

 

Corum hjerter

 

Derosa-delestreg2

 

Geometri

Rammevægt: 1660g
Styrfittings: 1-1/8" og 1-1/2"

Rammen leveres med sadelpind, forgaffel og styrfittings.

 

corum geometri2

CORUM geometri

 

De rosa stål rammer

#trækstyrke #klassisk

photo steel

Råmaterialet, der definerede den industrielle revolution, var starten på det, der nu gennem tre generationer har skabt tradition for Ugo De Rosa og hans familie.

Stålets trækstyrke samt evne til at modstå deformation og modstand mod træthed, gør det til et langtidsholdbart materialevalg, der ikke tager hensyn til mode og trends. En klassisk stålrammer fra De Rosa vil derfor blive en vedholdende "ven for livet".

Stål er et fremragende materiale at bygge rammer i, da det både er relativt let og billigt. Materialets egenskaber er veldefinerede, således at De Rosas rammebyggere præcis ved, hvordan de forskellige kvaliteter opfører sig under forskellige forhold, og ved forskellige behandlinger. Derved har de meget lettere ved at beregne en ny rammes egenskaber.

Rammerne håndlaves hos De Rosa med tube-to-tube svejsninger så fine, at de synes usynlige, og så vanskelige at udføre, at kun de bedst uddannede kan udføre dem.

Resurs Bank
Finansiering
af din nye cykel

Vi kan hjælpe dig med finansiering af din nye cykel, så betalingen kan deles op i mindre rater. Du kan låne op til 60.000 dkk gennem Resurs Bank. 

Forhåndsansøg her