SK logo

De Rosa SK Pininfarina

en symbiose af elegant design og rå performance

 

SK ROSSO FUOCO DISK 420EL 61796 

De Rosa SK Pininfarina Disc er frugten af De Rosas og det italienske design- og ingeniør firma Pininfarinas inspirerende samarbejde, og repræsenterer den perfekte symbiose af de to ikoniske firmaers toppræstationer. En symbiose bestående af De Rosas enestående teknologiske know-how og Pininfarina sans for unikt design.

Grundige analyser af materialeegenskaber, og studier af stivhed kontra vægt, har placeret De Rosa SK Pininfarina Disc helt i toppen indenfor high-end carboncykler. For at opnå de bedste aerodynamiske egenskaber er rammen testet og optimeret adskilige gange i Pininfarinas vindtunnel. Resultatet er en ramme med de ypperste køreegenskaber og det mest elegante design, der afspejler både lidenskab for hastighed og æstetik. 

SK Pininfarina Disc har som 2021 udgave gennemgået et re-design der har øget cyklens aerodynamik betragtligt. Denne forbedring er dels hentet på området bag sadelpinden som er 20 % smallere end tidligere, følge virkningen af dette, er bla. en forbedret køre komfort. Samtidig ses også en helt ny designet forgaffel som håndtere discbremsen og effekten af denne helt perfekt. Sammen med den aerodynamiske gevinst, er rammen også blevet endnu lettere end den tidligere udgave. Som på Merak og Idol er SK Pininfarina Disc udstyret med det nye ACR-styrfittings system, hvor alle kabler og rør er skjulte omkring styret og omkring racercyklen generelt.

Men den re-designede SK Pininfarina ramme er det igen lykkedes at få forenet aerodynamik, rå power, og kørekomfort med det elegante udtryk som De Rosa altid er garant for. Man må gerne have høje forventninger til denne nye 2021 model, og vi er overbevist om at denne flotte fartmaskine ikke vil skuffe på landevejen. Især fordi man hos den italienske producent har arbejdet stenhård på at forøge komforten på cyklen, og de første tests viser at De Rosa har ramt det helt rigtige set-up igen.

De Rosa Pininfarina Disc 2021 kan leveres i 8 forskellige farver, og hele 8 stelstørrelser.

SK Pininfarina disc kan opleves i vores eget showroom beliggende: Erhvervsvangen 21, 5792 Årslev.

Farvevarianter 2021: Bianco - Azzurro - Stealth Matt - Rosso Cofidis - Stealth Lucido - Silver - Camaleonte - Lime Matt

Den nye De Rosa Pininfarina Disc 2021 kan nu opleves i vores eget showroom i Odense og hos vores lokale forhandlere i Danmark - Find forhandere her

 

 

 

Derosa-delestreg2

 

Cycling Weekly:

"Is this new De Rosa SK Pininfarina the most beautiful bike we´ll see this year?"

 

Pininfarina CEO Paolo Pininfarina:

"Passion and design are the keywords of our collaboration. Love for speed and high level performance. Design as a means to devise solutions that are innovative from the functional viewpoint and elegant in terms of aesthetics".

 

Christiano De Rosa:

Det italienske designhus Pininfarina har været en hjørnesten i prangende kreationer siden 1930, og er årsagen til, at vi har fantastiske designs som Ferrari Testarossa og Alfa Romeo SpiderPassion.

 

derosa2

De Rosa SK Pininfarina - Stil og aerodynamik på maximalt niveau - gennemtestet i vindtunnel

 

DESIGNFILOSOFI 

Design, fart og ydeevne er nøgleordene i det ægte partnerskab mellem de to designteams om udviklingen af De Rosa SK Pininfarina Disc.
Det eksklusive samarbejde med Pininfarina har resulteret i en ramme, hvor aerodynamik og innovation går op i en højere enhed. Rammens geometri og dens aerodynamiske opbygning gør, at dine watt kanaliseres direkte ned i baghjulet, og omdannes til nådesløs fart - og en kompromisløs fartmaskine.

Den åbenlyse aerodynamiske profil der er optimeret gennem adskillige test i Pininfarinas vindtunnel, får SK Pininfarina til at ligne en racercykel der skær sig gennem luften. Det helt nye ACR styrfittings system skjuler samtlige rør og kabler omkring styret, og giver cyklen et enkelt udseende, samt forbedret aerodynamik. Alt i alt en racercykel der er De Rosa stamtavlen mere end værdig!

 

 

Derosa delestreg2

 

Teknologi


Numbers of SK

SK Pininfarina rammen er håndbygget af 4 forskellige typer carbonfibre, der med den helt rigtige placering, giver de mest unikke køreegenskaber så som sideværts stivhed, hurtig acceleration og fortræffelig komfort. Rammen er støbt efter den banebrydende Inner Mould Tooling teknologi, hvilket giver den en ekstrem lav vægt. 

SK Pininfarina rammens fladprofilerede airfoil-rør reducerer frontarealet i bevægelsesretningen, så luftmolekylerne passerer med så lille turbulens som muligt, og giver en langt mindre luftmodstand. 

Den buede underside af skrårøret bryder vinden og den afstumpede overdel breder vinden ud om resten af cyklen. Sadelrøret følger baghjulet hvilket minimerer turbulensen, og sadelstræberen der er sammenføjet længere nede på sadelrøret, giver en mindre triangel i rammens bagerste del, og bidrager med en langt stivere ramme. Det timeglasformede kronrør sikrer en aerodynamisk front, og bidrager desuden med både stivhed og gode styreegenskaber.

Rammen har indvendig kabelføring, en krankboks på 86,5 mm og et 1 1/2” til 1 1/2"” kronrør med ACR styrfittings (skjulte rør/kabel). SK Pininfarina kan udstyres med mekanisk eller elektronisk geargruppe.

SK Pininfarina Disc er ideel som konkurrence racer, men også til supermotionisten som stiller store krav til sin cykel og udstyr. Grundet den lave vægt, og den aerodynamiske form er denne model et super valg, da den vil gøre sig godt i alt terræn, og samtidig har et ekstremt smukt udseende.


UCI logo SK

SK Pininfarina er UCI-godkendt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Derosa delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes i regular geometri i otte forskellige størrelser.

Rammevægt: 950g

Krankboks: BB386 Oversize / 86,5 x 46mm
Styrfittings ACR: 1-1/2" og 1-1/2"

SK geo stel

SK geo


 

De Rosa carbon rammer

#speed #ambition

photo carbonCarbon giver mulighed for at fremstille rammer, der både er lette, reaktive og stive, men samtidig også er modstandsdygtige og komfortable. Derfor er carbon er et fremragende materiale til rammebygning, men også et materiale som kræver stor viden, for at opnå de bedste resultater.

Gennem årene har De Rosa studeret hver eneste detalje i forskellige typer carbonfibre, og identificeret hvilke egenskaber der præcis gemmer sig i hver enkelt. At nå frem til et resultat - at bygge en ramme med lige nøjagtig de features, som var målet, kræver den længste tålmodighed og den største omhu. Med disse dyder indbygget i arbejdsprocessen når De Rosa deres vision om kun at levere det ypperste, og det er netop det der gør den enorme forskel. 

Der benyttes kun de absolut fineste carbonfiber, for at opnå den stivhed, vridningsstabilitet, balance og de køreegenskaber, som kendetegner en ægte De Rosa.

 

Resurs Bank
Finansiering
af din nye cykel

Vi kan hjælpe dig med finansiering af din nye cykel, så betalingen kan deles op i mindre rater. Du kan låne op til 60.000 dkk gennem Resurs Bank. 

Forhåndsansøg her

Vores øvrige agenturer

Følg os

Få nyheder og tilbud fra
Juhl Cycling Nordic.


Juhl Cycling Nordic A/S  ♥  Erhvervsvangen 21  ♥  DK-5792 Aarslev  ♥  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   ♥  Telefon: + 45 63 11 12 50