Skip to main content

Ny Aluminium landevejscykel

lanceres 2022

 

 

 

Scandium - UDGÅR

Scandium logo

aluminium i “carbonklasse”

De Rosa Scandium er en del af Black Label projektet og fås kun på bestilling. Både visuelt og teknisk er der tale om en klassisk ramme med meget fine egenskaber. Takket være legeringens fantastiske mekaniske kvaliteter er rammen et reelt alternativ til carbonrammerne.

Scandium er udviklet så den vil tiltale de erfarne motionister, der ønsker et kvalificeret alternativ til carbonrammerne. Her finder du flot materialekvalitet og køreegenskaber med “race-feeling” i topklasse.

 

Scandium

 

Scandium (som banecykel) kan opleves i vores Showroom i Odense, Wichmandsgade 15

Konfigurer og køb her >>

 

 

 Derosa-delestreg2

Designfilosofi

De rene liner taler for sig selv. På afstand ligner profilen en carbonramme på grund af de varierende dimensioner på rørene. Overgangen mellem de forskellige rør-dimensioner er meget elegant udført. Målet har været at skabe en ramme, der visuelt er klassisk enkel, og samtidig fremstår som en aktuel og nutidig designløsning.

Scandium1

Scandium aluminiumlegering er et materiale med meget høje kvaliteter, som også bruges i fx. flyindustrien og våbenindustren.

Scandium2

 

Scandium hjerter

 

Derosa-delestreg2

 

Geometri

Rammen tilbydes i slope/regular geometri i otte forskellige størrelser

Rammevægt: 1280g
Styrfittings: 1-1/8 and 1-1/2

Scandium geo stel

 

Scandium geo

Konfigurer De Rosa Scandium >>

Resurs Bank
Finansiering
af din nye cykel

Vi kan hjælpe dig med finansiering af din nye cykel, så betalingen kan deles op i mindre rater. Du kan låne op til 60.000 dkk gennem Resurs Bank. 

Forhåndsansøg her