De Rosa E-Bike

på toppen på den behagelige måde

 TT 03 vuelta

 

Det rene design som i De Rosas race Performance-cykler gør denne E-bike cykel perfekt til dem, der ønsker at have det sjovt og opleve cykling uden så meget træning.

De Rosa E-bike leveres i farven Solo og i Silver. For mere information om pris mv. skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

E-Bike leveres på bestilling fra vores Showroom i Odense og hos vores lokale forhandlere i Danmark - Find forhandere her

 

 

Derosa-delestreg2

 

Designfilosofi

Kommer snart

 

 

 Derosa delestreg

 

Teknologi

Kommer snart

 

 

Derosa-delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes som standard i 4 forskellige stelstørrelser.

Ebike str

E bike geometri

 

 


 

De Rosa carbon rammer

#speed #ambition

photo carbonCarbon giver mulighed for at fremstille rammer, der både er lette, reaktive og stive, men samtidig også er modstandsdygtige og komfortable. Derfor er carbon er et fremragende materiale til rammebygning, men også et materiale som kræver stor viden, for at opnå de bedste resultater.

Gennem årene har De Rosa studeret hver eneste detalje i forskellige typer carbonfibre, og identificeret hvilke egenskaber der præcis gemmer sig i hver enkelt. At nå frem til et resultat - at bygge en ramme med lige nøjagtig de features, som var målet, kræver den længste tålmodighed og den største omhu. Med disse dyder indbygget i arbejdsprocessen når De Rosa deres vision om kun at levere det ypperste, og det er netop det der gør den enorme forskel. 

Der benyttes kun de absolut fineste carbonfiber, for at opnå den stivhed, vridningsstabilitet, balance og de køreegenskaber, som kendetegner en ægte De Rosa.

 

Resurs Bank
Finansiering
af din nye cykel

Vi kan hjælpe dig med finansiering af din nye cykel, så betalingen kan deles op i mindre rater. Du kan låne op til 60.000 dkk gennem Resurs Bank. 

Forhåndsansøg her

Vores øvrige agenturer

Følg os

Få nyheder og tilbud fra
Juhl Cycling Nordic.


Juhl Cycling Nordic A/S  ♥  Erhvervsvangen 21  ♥  DK-5792 Aarslev  ♥  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   ♥  Telefon: + 45 63 11 12 50