Skip to main content

De Rosa Gravel carbon

kongen af grus og jord som indtager alt i nord

Med modellen Gravel Carbon tilføjer De Rosa et nyt kapitel til bogen om cyklerne med hjertet i midten. Et kapitel, der omhandler grusstier, ujævnt terræn, sved og oplevelser krydret med en god del passion for kvalitet. Præcisionen, teknologien, kvaliteten og stilen på De Rosa Gravel cyklen rammer de utallige nordiske stier, og giver dig muligheden for at køre på en De Rosa cykel under selv de vanskeligste forhold og omstændigheder. De Rosa Gravel åbner op for et væld af muligheder på veje og i områder du aldrig før har set på din cykel. De Rosa Gravel kan det hele, om det er i sportsligt øjemed eller til at udforske hidtil ukendt terræn med let oppakning bagpå, så bliver denne fantastiske cykel fra fabrikken i Cusano Milanino bare ved med at give dig oplevelser til samlingen. Spørgsmålet er vel blot hvor længe du tør snyde dig selv ved ikke at tilvælge selskabet af en De Rosa Gravel Carbon ? Oplevelserne ligger i hvert fald og venter derude.

De Rosa Gravel Carbon leveres i 2 forskellige farver og 5 stelstørrelser.

Farvevarianter 2024: Neo Bob - Verde Militare 

Derosa-delestreg2

 

De Rosa gravel familien

Den nye Gravel Carbon DB er kulminationen på flere års forskning, design og produktudvikling fra den familieejede producent i Norditalien. Modellen Gravel Carbon er den ene af to modeller som De Rosa for nuværende tilbyder i deres sortiment af samme navn. De Rosa Hera er navnet på den anden model som er udført i Titanium,  et materiale som De Rosa har knapt 20 års erfaring. Du finder De Rosa Hera under GRAVEL i top menuen øverst på sitet sammen med De Rosa Gravel Carbon.

Gravel Carbon modellen blev første gang  præstenteret på Eurobike messen i sensommeren 2019 og har siden dengang gennemgået en konstant udvikling i både design, farver og i antallet af stelstørrelser der således i dag tæller 5 størrelser i 2 forskellige farver. Generelt har interessen for De Rosa Gravel cykler blot været stigende siden lanceringen af den første model, hvilket er den direkte årsag til at producenten allerede har valgt at tilbyde gravel cykler i 2 forskellige materialer.

MOD NYE MÅL MED DE ROSA GRAVEL ... 

Med en sport og fritids aktivitet i eksplosionsagtig vækst har det været et ønske for De Rosa, at fremstille en Gravel cykel som kunne fører brandet, der før primært var kendt for landevejscykler, ind på det ujævne underlag af grus og jord. De Rosa var ikke pioner på området, men ønskede at indhente erfaringer om geometri, køreegenskaber samt krav til opsætning osv. inden man gik i gang med at designe det der skulle blive til Gravel carbon modellen.

Gravel Carbon Disc vil åbne op for en ny verden, og en ny måde at være aktiv cyklist på. Tag afsted på cyklen til nye og ukendte steder af dit nærområde, måske med en let oppakning på cyklen som giver dig mulighed for at tage en overnatning i det fri. Med din De Rosa Gravel cykel vil du kunne opnå en følelse af frihed til at kører lige derhen hvor du har lyst, uden at vejen der fører dig derhen vil være din begrænsning. De Rosa Gravel giver mulighed for en aktiv fritid hvor du kan koble af fra hverdagens stress, sammen med med din partner eller bare andre der elsker Gravel og De Rosa.

Derosa-delestreg2

Designfilosofi

De Rosa har i udviklingen af Gravel Carbon Disc modellen haft stor fokus på geometrien af stellet. Geometrisk adskiller Gravel sig fra en racercykel ved at have en kortere overrør, og en længere center afstand mellem for og baghjul. Dette med henblik på at personen på cyklen sidder mere oprejst, og dermed nemmere og hurtigere kan håndtere cyklen på det ujævne underlag. For at opnå maximale komfort under kørsel er center afstanden øget, og diameteren af sadelpinden den mindst mulige nemlig 27,2 m/m.

Man skal derfor ikke 100 % sammenligne geometrien på Gravel Carbon med fx. en racercykel når man skal vælge hvilken størrelse man købe. Som beskrevet er geometrien fokuseret på en lettere opret siddende stilling, og er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, kan du med fordel søge råd og information ved at besøge vores showroom. Er du en mere eller mindre erfaren rytter som med sikkerhed ved hvilken stelstørrelse du skal vælge finder du geometri skemaet for De Rosa Gravel Carbon modellen nederst på denne side.

 

Derosa-delestreg2

Teknisk opsætning

Fra Campagnolo tilbyder vi den helt nye geargruppe specielt designet til gravel med navnet EKAR som er en gruppe med 1 klinge foran, og hele 13 gear på kassetten bag.  Hjulsættet som er monteret på alle Gravel Carbon cykler er Fulcrum Rapid Red 5 DB som er et hjulsæt beregnet specielt til Gravel kørsel. Priser og varianter finder du ved at konfigurerer din ønskede model her på sitet.

Derosa-delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes med slope geometri i 5 forskellige størrelser.

geometri str Gravel 

protos geometri


 

De Rosa carbon rammer

#speed #ambition

photo carbonCarbon giver mulighed for at fremstille rammer, der både er lette, reaktive og stive, men samtidig også er modstandsdygtige og komfortable. Derfor er carbon er et fremragende materiale til rammebygning, men også et materiale som kræver stor viden, for at opnå de bedste resultater.

Gennem årene har De Rosa studeret hver eneste detalje i forskellige typer carbonfibre, og identificeret hvilke egenskaber der præcis gemmer sig i hver enkelt. At nå frem til et resultat - at bygge en ramme med lige nøjagtig de features, som var målet, kræver den længste tålmodighed og den største omhu. Med disse dyder indbygget i arbejdsprocessen når De Rosa deres vision om kun at levere det ypperste, og det er netop det der gør den enorme forskel. 

Der benyttes kun de absolut fineste carbonfiber, for at opnå den stivhed, vridningsstabilitet, balance og de køreegenskaber, som kendetegner en ægte De Rosa.

 

Resurs Bank
Finansiering
af din nye cykel

Vi kan hjælpe dig med finansiering af din nye cykel, så betalingen kan deles op i mindre rater. Du kan låne op til 60.000 dkk gennem Resurs Bank. 

Forhåndsansøg her