Skip to main content

At købe en De Rosa…

Protos top1

Den historiske rammeproducent der nu inkluderer 3. generation af familien De Rosa, er blandt de mest kendte og eftertragtede producenter i verden. Den italienske familievirksomhed er tilmed en af de eneste i verden, der formår at bygge rammer i både Carbon, Titanium, Stål og Aluminium.

At købe en De Rosa er for mange cykelentusiaster en stor drøm, og nu er den ikke længere uopnåelig. Alle De Rosa cyklerne som er tilgængelige på dette site, samles hos Juhl Cycling Nordic, og det er netop det, der har gjort det muligt at sænke prisniveauet til det laveste i Europa.

Formålet med derosa.dk

Hvis du er en af dem, der går og drømmer om, eller måske allerede har besluttet at købe en De Rosa cykel, er det vigtigt for os, at give dig den bedste oplevelse undervejs. Det er en af grundene til, at vi har bygget dette site.
Vores hensigt med sitet har været at præsentere De Rosas sortiment på den enkleste og smukkeste måde, og at give dig et overblik over alle mulighederne der er for valg af materialer, modeller, farver og opsætninger. Det har været vigtigt for os at få De Rosas ånd og historie med, og at give dig den oplevelse og den knowhow der også er vigtig at have med i beslutningsprocessen.

Hvordan køber jeg en De Rosa?

På vores site kan du både på forsiden og i den øverste bjælke se de fire forskellige materialer De Rosa bygger deres rammer i, og samtidig få et overblik over modellerne i hver kategori. Derudover kan du i den øverste bjælke læse mere om De Rosa og deres historie og tilkøbe De Rosa udstyr.

Når du har valgt materiale og model i den øverste bjælke, kommer du ind på siden, hvor du skal vælge farve og vælge om du ønsker at konfigurere eller gå til Galleriet. Vælger du konfigurér, kommer du til siden, hvor du kan ”bygge” præcis den opsætning, du ønsker og samtidig få prisen udregnet.
Vælger du en opsætning, hvor en eller flere af komponenterne/geargruppen er i restordre, kan du i rullegardinet se den estimerede leveringstid for, hvornår varen igen er på lager. Det er den leveringstid, der er længst ude i fremtiden, der vil være det gældende leveringstidspunkt for den komplette cykel.

Proceduren med at konfigurere din nye cykel kan du enten foretage derhjemme, eller i vores Showroom i Odense. Vi står alle hverdage klar i Showroomet med råd og vejledning, således at du træffer din beslutning om køb af en De Rosa på det bedste grundlag.
For mere information om åbningstider og kommende events kan du tilmelde dig vores De Rosa Nyhedsbrev her.

Hvorfor vælge en De Rosa?

Cyklerne samles efter bestilling, hvor alt tilpasses præcis efter din specifikation af både størrelse, længde og type af udstyr.
Vi tilbyder kun komplette geargrupper, samt komponenter og hjul fra anerkendte leverandører, som også benyttes af de Professionelle Teams.
Vi tilbyder Fulcrum og Spinergy hjulsæt, som monteres med Hutchinson dæk, som med sin lave rullemodstand og vægt er seneste teknologi indenfor landevejs foldedæk.
 
De Rosa er et Premium brand, som bygger cykler med familiens stolte traditioner - nu i 3. Generation. De Rosa har for længst fravalgt volumen, og i stedet kun valgt at satse på high end landevejscykler.
Grundlæggeren Ugo De Rosa er stadig at finde på fabrikken, som i dag drives af hans 3 sønner og barnebarn. Ugo De Rosa byggede cykler til de store cykelikoner Eddy Merckx og Francesco Mosers teams, samt til andre store navne - læs mere om Ugos fantastiske historie her.

Hvilken De Rosa model skal jeg vælge?

Når valget kommer til, hvilken model du skal vælge, er der flere parameter at tage stilling til.

•    Hvilket materiale er bedst til mit behov?
•    Hvilken geometri passer til mine behov?


Materialevalget handler om hvilke features du ønsker af din De Rosa ramme:

•    Carbon -> Let, stift og i tidens ånd
•    Titanium-> Let, klassisk, stilrent, og en god investering
•    Stål-> Klassisk, smukt, stilrent, og en god investering
•    Aluminium-> Let, stift, klassisk og stilrent

Derudover handler materialevalget også om pris og leveringstid. Carbon modellerne: Protos - SK Pininfarina  og Idol  er lagervarer i Danmark, hvor de øvrige modeller og materialer er bestillingsvarer fra Italien.

Rammens geometri handler om du prioriterer komfort eller fart højest?

I en ramme hvor komfort er prioriteret højest, får du:
 
•    Komfortabel kørestilling med højere kronrør
•    Mindre køretræthed på længere ture 
•    En mere oprejst kørestilling på cyklen

I en ramme hvor hastighed er prioriteret højest, får du:

•    Aerodynamik
•    Styrke og lav vægt
•    Høj fart i bjerge og på bakker
•    Effektiv overførsel af dine kræfter
•    Øget stabilitet på nedkørsler

De Rosa har i hver enkelt model og materialevalg taget højde for, at rytteren opnår de ønskede karakteristika og det perfekte kompromis mellem lav vægt og stivhed. De Rosa dimensionerer rørene individuelt, hvilket er altafgørende for, at den enkelte rytter får præcis samme køreroplevelse, og rytteren er i balance med sin cykel.

De Rosa ejere nævner ofte at de har fået en stivere, lettere og mere absorberende cykel, som giver langt mindre køretræthed.
 
For 10 år siden spurgte man samtlige professionelle ryttere i feltet, hvilken cykel de helst ville eje som deres sidste cykel, og stort set alle nævnte en italiener - halvdelen sagde De Rosa.