Skip to main content
2023-2025

Vfgroup Bardiani CSF Faizanè

De Rosa Sponsor teams

Ugo De Rosa og firmaet De Rosa har gennem hele virksomhedens levetid samarbejdet med ikoniske cykelryttere og World og Pro-serie Teams.

Det tætte samarbejde har givet store gevinster i udviklingen og optimeringen af rammer fra tiden med stålrammer til nutidens superlette og stive carbon rammer.

De Rosa sponsorerede senest det franske World Tour cykelhold Team Cofidis.

Fra 2023 er De Rosa sponsor for

GREEN PROJECT BARDIANI-CSF FAIZANÈ

Til grund for valg af sponsoratet ligger en klar idé med en stærk identitet: At investere i et hold, der næsten udelukkende består af italienske ryttere, der er i stand til at skille sig ud og som grobund for italienske talenter.

Siden 2022 er Green Project Agency, en energibesparende virksomhed, titelsponsor, hvilket medfører en større budgetforøgelse med det mål at blive et World Tour-hold.

De Rosa og skoproducenten Gaerne som også er et af Juhl Cyclings fede brands - er fra 2023 sponsorer af hhv. cykler og cykelsko.

De Rosa sponsorer topmodellerne: Merak (konfigurer her) og SK Pininfarina (konfigurer her)

De Rosa Merak Disc er med en rammevægt på 800 gram, og komplet vægt fra 6,8 kg feltets letteste Disc cykel.

De Rosa er også sponsor for

Cycling team Bingoal

Professionelt kontinentalhold "UCI Pro Team" og udviklingshold af unge talenter. Holdet blev startede op i 2011.

Holdet har udviklet sig gennem årene med voksende støtte fra private partnere, såsom den nuværende titelpartnere "Bingoal WB".

Målet er, at præstere med de professionelle ryttere og træne unge ryttere til at forsøge sig i den professionelle verden.

Bingoal har oprettet et paracyklingcenter (2020) og et dameudviklingshold (2021).

De Rosa, Deda Elementi (styr og dele til race) og Hutchinson (Europas største dækproducent) som også er en del af Juhl Cyclings fede brands - er sponsorer af hhv. cykler og cykelsko.