Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning af cykler med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

De rosa protos

De Rosa Sponsor team

Ugo De Rosa og firmaet De Rosa har gennem hele virksomhedens levetid samarbejdet med ikoniske cykelryttere og World og Pro-serie Teams. Det tætte samarbejde har givet store gevinster i udviklingen og optimeringen af rammer fra tiden med stålrammer til nutidens super optimerede carbonrammer.

Fra 2020 er der igen mulighed for at se De Rosa cykler på cyklingens højeste niveau World Touren. Det kendte franske cykelhold Team Cofidis som blev grundlagt i 1997 skal de næste 2 år kører på cykler fra De Rosa. Således vil du kunne opleve de flotte cykler i samtlige af de store tv-transmitterede cykelløb over hele verden.

Team Cofidis holdets helt store stjerne er supersprinteren Elia Viviani, som uden tvivl vil være at finde helt forrest når de store cykelløb skal afgøres. Samtidig glæder vi hos De Rosa i Danmark over holdets danske islæt Jesper Hansen, som vi helt sikkert får at se i de høje bjerge.

Holdet kommer i 2020 til at køre på De Rosa modellerne: Merak (konfigurer her) og SK Pininfarina (konfigurer her)

Her hos De Rosa i Danmark glæder vi os til at følge holdet gennem sæsonen, i deres kamp for sejre på de unikke cykler.

Cofidis teamcykel:

Tornanti cc Fulcrum1team

 

jesper hansen cofidis

 

Jesper Hansen på besøg

Vi fik uventet fint besøg i vores De Rosa Showroom en eftermiddag i januar, hvor Cofidis rytteren Jesper Hansen kiggede forbi til en kop kaffe og en snak om de nye De Rosa cykler efter en kold træningstur.

Jesper er meget begejstret for hans De Rosa Merak og Pininfarina som han skal kører på gennem sæsonen. Jesper Hansen starter i øvrigt sit løbsprogram i Februar i Oman..!
Vi ønsker Jesper held og lykke til sæsonen..!

 

 

 

 

 

  

Tornanti cc Fulcrum team

Cofidis kører i øvrigt også med Fulcrum hjulsæt som du finder i vores webshop - juhlcycling.dk

 

Derosa-delestreg2