Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

De Rosa Sponsor team

Ugo De Rosa og firmaet De Rosa har gennem hele virksomhedens levetid samarbejdet med ikoniske cykelryttere og World og Pro-serie Teams. Det tætte samarbejde har givet store gevinster i udviklingen og optimeringen af rammer fra tiden med stålrammer til nutidens super optimerede carbonrammer.

Fra 2020 er der igen mulighed for at se De Rosa cykler på cyklingens højeste niveau World Touren. Det kendte franske cykelhold Team Cofidis som blev grundlagt i 1997 skal de næste 2 år kører på cykler fra De Rosa. Således vil du kunne opleve de flotte cykler i samtlige af de store tv-transmitterede cykelløb over hele verden.

Team Cofidis holdets helt store stjerne er supersprinteren Elia Viviani, som uden tvivl vil være at finde helt forrest når de store cykelløb skal afgøres. Samtidig glæder vi hos De Rosa i Danmark over holdets danske islæt Jesper Hansen, som vi helt sikkert får at se i de høje bjerge.

Holdet kommer i 2020 til at kører De Rosa modellerne: Merak og Pininfarina. 

Vi vil inden længe fremvise teamcyklen fra Cofidis her på sitet.

Her hos De Rosa i Danmark glæder vi os til at følge holdet gennem sæsonen, i deres kamp for sejre på de unikke cykler.


Protos teams

 

Derosa-delestreg2

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter