Kurven er tom


Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

SK logo

DE Rosa SK Pininfarina Luxury

overdreven i mindste detalje

 

Der er i den grad kræset for SK Pininfarina Luxury udgaven, der emmer af æstetik og god stil. Luxury udgaven bygges i helt ekskusive speialkonfigurationer med hjul, komponenter og gruppe fra de bedste brands topserier. Både styr og sadel giver dig en bedre beskyttelse med den skridsikre non-slip textur, der er trukket ud over en inderbeklædning, der matcher perfekt til rammens farve. Gearskiftet er på samme måde skridsikkert med Zero Friction teknologi, der sikrer et sikkert greb selv på de varmeste og mest udfordrende ture. SK Pininfarina Luxury rammen er speciallakeret med et tredobbelt lag reflekterende belægning oven på den eksistende maling, og fås i tre eksklusive og meget klassiske farvekombinationer.

De Rosa SK Pininfarina Luxury er det indlysende valg for den mest kræsne feinschmecker.

 

SK Luxury top

 

SK Pininfarina - Luxury - Varianter

SK Pininfarina Luxury Caviar Black

SK Pininfarina Luxury Caviar Black

SK Pininfarina Luxury Silver Diamond

SK Pininfarina Luxury Silver Diamond

SK Pininfarina Luxury Blue

SK Pininfarina Luxury Blue

SK Pininfarina Luxury H2 Speed

SK Pininfarina Luxury H2 Speed

  • SK Pininfarina Luxury Caviar Black
  • SK Pininfarina Luxury Silver Diamond
  • SK Pininfarina Luxury Blue
  • SK Pininfarina Luxury H2 Speed
  • SK Pininfarina Luxury Caviar Black
  • SK Pininfarina Luxury Silver Diamond
  • SK Pininfarina Luxury Blue
  • SK Pininfarina Luxury H2 Speed

Se mere om SK Pininfarina H2Speed >>

 

Derosa-delestreg2

DESIGNFILOSOFI 

Det eksklusive samarbejde med Pininfarina har resulteret i en ramme, hvor aerodynamik og innovation går op i en højere enhed. Rammens geometri og dens aerodynamiske opbygning gør, at dine watt kanaliseres direkte ned i baghjulet, og omdannes til nådesløs fart - til en kompromisløs fartmaskine.

Den åbenlyse aerodynamiske profil der er optimeret gennem adskillige test i Pininfarinas vindtunnel, får SK Pininfarina Luxury til at ligne at den skære gennem luften. Alt i alt en racercykel der er De Rosa stamtavlen mere end værdig! 

Og med SK Pininfarina Luxury får du den perfekte blanding af features, der definerer den mest unikke sammensætning af en cykel. Eksklusivit, stilfuldt og overdreven luksuriøst. 

Vælg mellem de vildeste lakeringer i de tre farvekombinationer Caviar Black, Silver Dimond og Blue.

 

Derosa-delestreg2

Pininfarina CEO Paolo Pininfarina:

"Passion and design are the keywords of our collaboration. Love for speed and high level performance. Design as a means to devise solutions that are innovative from the functional viewpoint and elegant in terms of aesthetics".

Derosa-delestreg2

 

 

SK Pininfarina Luxury rammen er speciallakeret med et tredobbelt lag reflekterende belægning oven på den eksistende maling.

SK luxery 1

De Rosa SK Pininfarina Luxury er den perfekte blanding af elementer, der definerer den mest stilfulde, unikke og eksklusive cykel.

 Derosa-delestreg2

SK luxury silver digmondTEKNOLOGI

De Rosa SK Pininfarina Luxurys tilblivelse er resultatet af et længerevarende projekt mellem det teknologiske og perfektioniske team fra De Rosa og Pininfarinas team med sans for elegante former. Forskningen og udviklingen indenfor rørs aerodynamik garanterer den ideelle stivhed uden at kompromittere stabilitet, komfort og stil.

SK Pininfarina Luxury rammen er håndbygget af 4 forskellige typer carbonfibre, der med den helt rigtige placering, giver de mest unikke køreegenskaber så som sideværts stivhed og hurtig acceleration. Rammen er støbt efter den banebrydende Inner Mould Tooling teknologi, hvilket giver den en ekstrem lav vægt. 

Rammens fladprofilerede airfoil-rør reducerer frontarealet i bevægelsesretningen, så luftmolekylerne passerer med så lille turbulens som muligt, og giver en langt mindre luftmodstand. Den buede underside af skrårøret bryder vinden og den afstumpede overdel breder vinden ud om resten af cyklen. Sadelrøret følger baghjulet hvilket minimerer turbulensen, og sadelstræberen der er sammenføjet længere nede på sadelrøret, giver en mindre triangel i rammens bagerste del, og bidrager med en langt stivere ramme. Det timeglasformede kronrør sikrer en aerodynamisk front, og bidrager desuden med både stivhed og gode styreegenskaber.

Rammen har indvendig kabelføring, en krankboks på 86,5 mm og et 1 1/8” til 1 ¼” kronrør. SK Pininfarina Luxury kan udstyres med mekanisk eller elektronisk gruppe.

SK Pininfarina Luxury er ideel til det danske klima med blæst og åbne vidder, men rammens konkurrencedygtige vægt gør også cyklen egnet til kørsel i bjergene.

 

SK hjerter

Derosa-delestreg2

 

Unik De Rosa luxury konfiguration - OBS kan også konfigures individuelt - se mere her

Gruppe: Campagnolo Super Record Eps
Hjulsæt: Campagnolo Bora 80

Cyklen er bygget op med:
Italia sadel med Slr nonslip Texture
FSA Plasma Styr med nonslip Texture
De Rosa frempind og sadelpind
Vittora Corsa Speed Graphene dæk
Look Keo Blade 2 Ti pedaler
Elite Carbon flaskestativ

Derosa delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes i regular geometri i otte forskellige størrelser.

Rammevægt: 990g
Krankboks: BB386 Oversize / 86,5 x 46mm
Styrfittings: 1-1/8 og 1-1/4

SK geo stel

SK geo

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter