Kurven er tom


Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

SK logo

DE Rosa SK Pininfarina H2 Speed

når de utroligste drømme bliver virkelige

 

De Rosa SK Pininfarina H2 Speed er inspireret af Hydrogen H2 Super Car fra det italienske ingeniør- og designhus Pininfarina, der siden 1930 har været  hjørnestenen i prangende kreationer, og er årsagen til, at vi kan drømme om fantastiske designs som Ferrari Testarossa og Alfa Romeo SpiderPassion. Design, fart og ydeevne er nøgleordene i partnerskabet mellem de to italienske firmaer omkring udviklingen af endnu en fantastisk drøm - De Rosa SK Pininfarina H2 Speed.

 

h2 speed de rosa3

"Det perfekte makkerskab. Stil, teknologi, sportsånd og ydelse er de funktioner, der kombinerer H2 Speed Super Car og specialudgaven af De Rosa SK Pininfarina H2 Speed." Paolo Pininfarina

 

derosa SK Pininfarina H2Speed

 

SK Pininfarina - H2Speed - Varianter

SK Pininfarina H2Speed

SK Pininfarina H2Speed

  • SK Pininfarina H2Speed
  • SK Pininfarina H2Speed

Derosa-delestreg2

DESIGNFILOSOFI 

Det eksklusive samarbejde med Pininfarina har resulteret i en ramme, hvor aerodynamik og innovation går op i en højere enhed. Rammens geometri og dens aerodynamiske opbygning gør, at dine watt kanaliseres direkte ned i baghjulet, og omdannes til nådesløs fart - til en kompromisløs fartmaskine.

Den åbenlyse aerodynamiske profil der er optimeret gennem adskillige test i Pininfarinas vindtunnel, får SK Pininfarina H2 Speed til at ligne at den skære gennem luften. Alt i alt en racercykel der er De Rosa stamtavlen mere end værdig!

Og med SK Pininfarina H2 Speed får du den perfekte blanding af features, der definerer den mest unikke sammensætning af en cykel. Fås kun i H2 Speed farvekombinationen - eksklusivit, stilfuldt og overdreven luksuriøst. 

 Derosa-delestreg2

Pininfarina CEO Paolo Pininfarina:

"Passion and design are the keywords of our collaboration. Love for speed and high level performance. Design as a means to devise solutions that are innovative from the functional viewpoint and elegant in terms of aesthetics".

Derosa-delestreg2

 

derosa3

"SIMPLY AMAZING!!!! From the passion of De Rosa and the creative genius of Pininfarina borns the new SK PININFARINA ! We are so proud to ride the Giro d'Italia om this incredible bike!" @giroditalia_ @derosabikes @pininfarina_official @damiano_cunego #giro2016  #giroditalia  #giroditalia2016  #derosa  #design  #pininfarina  #italianstyle  #italiandesign  #cycling  #cyclist  #ride  #bike  #bikelife  #ride  #special  #FORZANIPPO Pininfarina of America

  

Derosa-delestreg2

 

sk pininfarina h2.speed2

 

Derosa-delestreg2

TEKNOLOGI

De Rosa SK Pininfarina H2 Speed tilblivelse er resultatet af et længerevarende projekt mellem det teknologiske og perfektioniske team fra De Rosa og Pininfarinas team med sans for elegante former. Forskningen og udviklingen indenfor rørs aerodynamik garanterer den ideelle stivhed uden at kompromittere stabilitet, komfort og stil.

SK Pininfarina H2 Speed rammen er håndbygget af 4 forskellige typer carbonfibre, der med den helt rigtige placering, giver de mest unikke køreegenskaber så som sideværts stivhed og hurtig acceleration. Rammen er støbt efter den banebrydende Inner Mould Tooling teknologi, hvilket giver den en ekstrem lav vægt. 

Rammens fladprofilerede airfoil-rør reducerer frontarealet i bevægelsesretningen, så luftmolekylerne passerer med så lille turbulens som muligt, og giver en langt mindre luftmodstand. Den buede underside af skrårøret bryder vinden og den afstumpede overdel breder vinden ud om resten af cyklen. Sadelrøret følger baghjulet hvilket minimerer turbulensen, og sadelstræberen der er sammenføjet længere nede på sadelrøret, giver en mindre triangel i rammens bagerste del, og bidrager med en langt stivere ramme. Det timeglasformede kronrør sikrer en aerodynamisk front, og bidrager desuden med både stivhed og gode styreegenskaber.

Rammen har indvendig kabelføring, en krankboks på 86,5 mm og et 1 1/8” til 1 ¼” kronrør. SK Pininfarina kan udstyres med mekanisk eller elektronisk gruppe.

SK Pininfarina H2 Speed er ideel til det danske klima med blæst og åbne vidder, men rammens konkurrencedygtige vægt gør også cyklen egnet til kørsel i bjergene.

 

SK hjerter

Derosa-delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes i regular geometri i otte forskellige størrelser.

Rammevægt: 990g
Krankboks: BB386 Oversize / 86,5 x 46mm
Styrfittings: 1-1/8 og 1-1/4

SK geo stel

SK geo

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter