Kurven er tom


Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

SK top

SK logo

De Rosa SK Pininfarina

en symbiose af elegant design og rå performance

 

De Rosa SK Pininfarina rammen er frugten af De Rosas og det italienske design- og ingeniør firma Pininfarinas inspirerende samarbejde, og repræsenterer den perfekte symbiose af de to ikoniske italienske selskabers toppræstationer. En symbiose bestående af De Rosas enestående teknologiske know-how og Pininfarina sans for unikt design.

Grundige analyser af materialeegenskaber og studier af stivhed kontra vægt har placeret De Rosa SK Pininfarina helt i toppen indenfor high-end carboncykler. For at opnå de bedste aerodynamiske egenskaber er rammen testet og optimeret adskilige gange i Pininfarinas vindtunnel. Resultatet er er en ramme med de ypperste køreegenskaber og det mest elegante design, der afspejler både lidenskab for hastighed og æstetik. 

Tilføjelse af disc bremser giver endnu et plus til De Rosa SK Pininfarina rammen. Bedre bremseevne og mindre slid på fælgene, der forlænger dine hjuls levetid, er de største fordele ved at vælge disc-udgaven. Og hvis du fokucerer på æstetisk, er der ingen tvivl om, at disc udgaven er mere ren og enkel i sit udtryk. Så er du mere komfortabel med disc bremsernes ekstraordinære bremseevne både i bjergene og på landevejen, er disc udgaven det rette valg. 

 

SK Pininfarina diSK - Varianter

SK Pininfarina Grigio Roccia DB

SK Pininfarina Grigio Roccia DB

SK Pininfarina Rosso Vulcano DB

SK Pininfarina Rosso Vulcano DB

 • SK Pininfarina Grigio Roccia DB
 • SK Pininfarina Rosso Vulcano DB
 • SK Pininfarina Grigio Roccia DB
 • SK Pininfarina Rosso Vulcano DBSK Pininfarina - Original

SK Pininfarina Nero Terra

SK Pininfarina Nero Terra

SK Pininfarina Rosso Fuoco

SK Pininfarina Rosso Fuoco

SK Pininfarina Bianco Nuvola

SK Pininfarina Bianco Nuvola

SK Pininfarina Blu Acqua

SK Pininfarina Blu Acqua

 • SK Pininfarina Nero Terra
 • SK Pininfarina Rosso Fuoco
 • SK Pininfarina Bianco Nuvola
 • SK Pininfarina Blu Acqua
 • SK Pininfarina Nero Terra
 • SK Pininfarina Rosso Fuoco
 • SK Pininfarina Bianco Nuvola
 • SK Pininfarina Blu Acqua

 

Se også SK Pininfarina Luxury >>

Derosa-delestreg2

DESIGNFILOSOFI 

Design, fart og ydeevne er nøgleordene i det ægte partnerskab mellem de to designteams om udviklingen af De Rosa SK Pininfarina.
Det eksklusive samarbejde med Pininfarina har resulteret i en ramme, hvor aerodynamik og innovation går op i en højere enhed. Rammens geometri og dens aerodynamiske opbygning gør, at dine watt kanaliseres direkte ned i baghjulet, og omdannes til nådesløs fart - til en kompromisløs fartmaskine.

Den åbenlyse aerodynamiske profil der er optimeret gennem adskillige test i Pininfarinas vindtunnel, får SK Pininfarina Original til at ligne at den skære gennem luften. Alt i alt en racercykel der er De Rosa stamtavlen mere end værdig!

Det italienske designhus Pininfarina har været en hjørnesten i prangende kreationer siden 1930, og er årsagen til, at vi har fantastiske designs som Ferrari Testarossa og Alfa Romeo SpiderPassion.

SK h2 rosso fouco

 

Derosa delestreg2

NYHED SK Pininfarina Disk

Se Bicycle Tubes video fra præsentationen på Eurobike - modellen kan også opleves i Vores De Rosa Showroom - Wickmandsgade 15 - 5000 Odense C

 

Cycling Weekly:

"Is this new De Rosa SK Pininfarina the most beautiful bike we´ll see this year?"

 

Pininfarina CEO Paolo Pininfarina:

"Passion and design are the keywords of our collaboration. Love for speed and high level performance. Design as a means to devise solutions that are innovative from the functional viewpoint and elegant in terms of aesthetics".

SK hjerter

Derosa-delestreg2

 

derosa2

De Rosa SK Pininfarina - Stil og aerodynamik på maximalt niveau

 

SK Pininfarina er UCI-godkendt

UCI logo SK

Det italienske Pro Continental team Nippo-Vini Fantini kørte i 2016 bl.a. Giro de Italia med SK Pininfarina som team-cykel.

 

 

 

 

 

Derosa-delestreg2

 

SK rosso vulcano dbTeknologi

SK Pininfarina rammen er håndbygget af 4 forskellige typer carbonfibre, der med den helt rigtige placering, giver de mest unikke køreegenskaber så som sideværts stivhed og hurtig acceleration. Rammen er støbt efter den banebrydende Inner Mould Tooling teknologi, hvilket giver den en ekstrem lav vægt. 

SK Pininfarina rammens fladprofilerede airfoil-rør reducerer frontarealet i bevægelsesretningen, så luftmolekylerne passerer med så lille turbulens som muligt, og giver en langt mindre luftmodstand. Den buede underside af skrårøret bryder vinden og den afstumpede overdel breder vinden ud om resten af cyklen. Sadelrøret følger baghjulet hvilket minimerer turbulensen, og sadelstræberen der er sammenføjet længere nede på sadelrøret, giver en mindre triangel i rammens bagerste del, og bidrager med en langt stivere ramme. Det timeglasformede kronrør sikrer en aerodynamisk front, og bidrager desuden med både stivhed og gode styreegenskaber.

Rammen har indvendig kabelføring, en krankboks på 86,5 mm og et 1 1/8” til 1 ¼” kronrør. SK Pininfarina kan udstyres med mekanisk eller elektronisk gruppe.

SK Pininfarina er ideel til det danske klima med blæst og åbne vidder, men rammens konkurrencedygtige vægt gør også cyklen egnet til kørsel i bjergene.

 

Derosa delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes i regular geometri i otte forskellige størrelser.

Rammevægt: 990g
Krankboks: BB386 Oversize / 86,5 x 46mm
Styrfittings: 1-1/8 og 1-1/4

SK geo stel

SK geo

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter