Kurven er tom


Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

Idol logo

De Rosa IDOL

med tusindvis af fans verden over

 

De Rosa Idol er helt fortjent en af vores mest populære rammer. Rammen er ekstrem stiv, og køreegenskaberne vil overraske de fleste meget positivt. Visuelt er Idol en fryd for øjet med det let buede overrør og den diskrete slope. En topramme for dem, som ønsker en smuk cykel, der skiller sig ud fra mængden. Selv garvede motionister vil i Idol finde en køremaskine, som opfylder selv de hedeste drømme.

 

Idol top

 

Idol - disk varianter

Idol Red db

Idol Red db

Idol Bob db

Idol Bob db

  • Idol Red db
  • Idol Bob db
  • Idol Red db
  • Idol Bob dbIdol - varianter

Idol White

Idol White

Idol Silver MC

Idol Silver MC

Idol Blu Potenza

Idol Blu Potenza

  • Idol White
  • Idol Silver MC
  • Idol Blu Potenza
  • Idol White
  • Idol Silver MC
  • Idol Blu Potenza

 

 

Derosa-delestreg2

NYHED Idol Disk BOB

Se Bike Skis video fra præsentationen på Eurobike - modellen kan også opleves i Vores De Rosa Showroom - Wickmandsgade 15 - 5000 Odense C

Citat:

The Guardian: “ New Idol er fremstillet i Super High Modul carbon fibre. Den er både stiv, og den føles næsten vægtløs (den hellige gral indenfor cykelbygning). På det flade oplevede jeg tempo og præcision - på bakkerne blev jeg forvandlet til bjergkonge."

 

Bikeradar:  "5 stjerner ud af 5. De Rosa Idol er en rigtig “hovedvender”, men den byder på meget mere end bare et godt udseende. Den fremragende stivhed betyder, at der ikke er en “dråbe”  af din energi, der er spildt. Idol´en er så nem at køre, og tilmed er den komfortabel."

 

Derosa-delestreg2

Idol red db

Designfilosofi

En af De Rosas største sucesser er tilbage i et helt nyt projekt. Denne nye udgave er en logisk videreudvikling af den tidligere Idol model, hvor man tydeligt ser slægtskabet, men samtidig får indtrykket af et design, der er opdateret og nutidigt. Med det let buede overrør og den diskrete slope skiller New Idol sig ud fra resten af De Rosas sortiment, som den mest kunstnerriske ramme nogensinde, og det er ikke uden grund, at New Idol er en af de mest populære.

Idol byder i 2017 på nye spændende farvekombinationer, så mulighederne er mange. Vælg mellem White i højglans eller Silver MC, Blu Potenza, Red Devil og Blue Sky i de nye matte lakeringer.

Derosa-delestreg2

Idol blue potenzaTeknologi

70% af materialet er de samme T1000 Super High Modulus carbonfibre, som du finder i toprammen Protos. Brugt optimalt kan man opnå helt specielle egenskaber uden at gå op i vægt, da det netop er placeringen af de forskellelige carbontyper der er essensen. Idols opbygning gør rammen ekstremt stiv, uden at den har mistet evnen til at absorbere hverken stød eller rystelser. De resterende 30% består af T800 fibre. Denne kombination af stivhed, komfort og udseende har høstet stor respekt fra anmeldere verden over.

Idols kronrør er konisk, og giver fantastiske styrepræcisioner og styrfittings med 1-1/8 lejer i toppen og 1-1/4 nederst. Rammen kan monteres med enten mekanisk eller elektronisk gearsystem og fås også til monterimg af hydrauliske skivebremser - New Idol Disc.

Idol hjerter

Derosa-delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes i slope geometri i seks forskellige størrelser.

Rammevægt: 1.250g
Krankboks: BB386 Oversize / 86,5 x 46mm
Styrfittings: 1-1/8 og 1-1/4

Idol geo stel

 

Idol geo

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter