Kurven er tom


Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

  • De Rosa Carbon

    De Rosa

    carbonrammer

De rosa carbon rammer

#speed #ambition

photo carbonCarbon giver mulighed for at fremstille rammer, der både er lette, reaktive og stive, men samtidig også er modstandsdygtige og komfortable. Derfor er carbon er et fremragende materiale til rammebygning, men også et materiale som kræver stor viden, for at opnå de bedste resultater.

Gennem årene har De Rosa studeret hver eneste detalje i forskellige typer carbonfibre, og identificeret hvilke egenskaber der præcis gemmer sig i hver enkelt. At nå frem til et resultat - at bygge en ramme med lige nøjagtig de features, som var målet, kræver den længste tålmodighed og den største omhu. Med disse dyder indbygget i arbejdsprocessen når De Rosa deres vision om kun at levere det ypperste, og det er netop det der gør den enorme forskel. 

Der benyttes kun de absolut fineste carbonfibre, for at opnå den stivhed, vridningsstabilitet, balance og de køreegenskaber, som kendetegner en ægte De Rosa.

 

 

De Rosa Protos

Protos top1

De Rosa Protos er modeller med meget høje standarder - både teknisk og designmæssigt. De ambitiøse mål er til fulde nået. Protos er et teknisk vidunder til professionelle cykelryttere og ambitiøse motionister.

Se alle farvevarianter og konfigurer din egen De Rosa protos >>

 

De Rosa SK Pininfarina

SK 

De Rosa SK Pininfarina er en højtydende high-end racercykel udviklet i samarbejde med det italienske designhus Pininfarina til professionelle cykelryttere, triatleter og ambitiøse motionister.

Se alle model- og farvevarianter og konfigurer din egen De Rosa SK Pininfarina >>

 

De Rosa King

XS 

De Rosa King er nyeste generation i “king-dynastiet”. Både visuelt og teknisk er der tale om en helt nyudviklet konstruktion med nye bud på på de kendte løsninger. Den mest markante forandring er, at bagbremsen er placeret under baggaflen, men også på den tekniske side finder du nyskabelser.

Se alle farvevarianter og konfigurer din egen De Rosa King >>

 

De Rosa idol

Idol 

De Rosas New Idol er visuelt en fryd for øjet med det let buede overrør og en diskret slope. Rammen er ekstrem stiv, og køreegenskaberne vil overaske de fleste positivt.

Se alle model- og farvevarianter og konfigurer din egen De Rosa Idol >>

 

De Rosa planet

Planet 

De Rosa Planet er en monocoque carbonramme, som er skabt ud fra De Rosa fabrikkens ønsker om, at skabe en top-ramme i et attraktivt prisleje. Her får man virkelig høj ydelse - og de mange fantastiske designmæssige detaljer er en fryd for øjet.

Se alle farvevarianter og konfigurer din egen De Rosa Planet >>

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!

Du skal ændre dine browserindstillinger for ikke at tillade dette. Læs mere

Accepter

KØB EN De ROSA CYKELKUFFERT til nedsat pris med din nye de rosa cykel

Køb en B&W Bike Guard De Rosa Cykelkuffert med til en rigtig god pris, når du køber en ny De Rosa cykel. Det er også muligt at købe den løst.

Cykelkufferten er perfekt til dig, der gerne vil have din egen De Rosa med, når du skal på rejse.
Læs mere om kufferten her