Book fremvisning i Showroom

Du kan booke en fremvisning af cykler med personlig betjening i vores Showroom i Odense, hvis du er interesseret i en De Rosa og gerne vil høre nærmere.

Klik her for at booke en tid.

 

De rosa Aluminium rammer

#Innovation #intuition

photo aluminium

De grundlæggende egenskaber ved aluminium er lethed og stivhed, som begge er fantastiske egenskaber for at skabe en perfekt afbalanceret ramme. I 1997 begyndte De Rosa at udforske og benytte aluminium i deres produktion. Det resulterede i udviklingen af klassiske rammer med meget fine egenskaber både visuelt og teknisk. Aluminium rammer er således et reelt alternativ til Carbon rammer.

Når man legerer og forarbejder Aluminium, fremstår metallets positive egenskaber. Blandes Aluminium f.eks. med Kisel, Magnesium eller Zink, fås nogle legeringer, som kan tilfredsstille selv De Rosas rammebyggeres høje krav - lav vægt, stivhed og styrke.

Med i købet får man også Aluminiums modstandskraft mod korrosion, og med den rette overfladebehandling også dens upåvirkelighed af vejr og vind. Aluminium er i øvrigt et miljøvenligt materiale, der nemt kan genanvendes.

 

De Rosa Scandium

Scandium

Styrke, beslutsomhed og tradition er ordene, der beskriver aluminiumsrammen Scandium. Rammen skræddersyet til kræsne ryttere, der sætter pris på det klassiske og eksklusivie design.

Se specifikationer og konfigurer din egen De Rosa Scandium >>