Skip to main content

De Rosa Anima Disc

Nobel, robust og troværdig

ANIMA DAD05 60454

 

Konfigurer din De Rosa Anima her >> 

 De Rosa - ANIMA kan ses i vores Showroom beliggende Erhvervsvangen 21, 5792 Årslev.


De Rosa Anima Disc er er den "måske" mest ultimative landevejscykel, som på en elegant måde repræsenterer visionen af De Rosa brandet fra Cusano Milanino anno 2021.

DEN NYE ANIMA DE ROSA
De Rosa var blandt de første til at benytte Titanium i rammebygningen, og med mere en 30 års erfaring med titaniums materialet er resultatet en meget overbevisende De Rosa Anima cykel på højeste niveau.

 

Numbers of Idol

Anima er:

  • Anima er rendyrket De Rosa essens kombineret med den bedste teknologi, der findes i øjeblikket.
  • Anima er et projekt født med ønsket om at udtrykke den italienske rammekultur og betydningen af konceptet Tailor Made, som altid har været grundlaget for De Rosas Black Label.
  • Anima er det maksimale udtryk for udførslen af titaniumrammer, som i 25 år har været hjertet i De Rosa-værkerne.
  • Anima er lyst til at se på nutiden med et blik projiceret på fremtiden uden at forsømme erfaringerne, der er gjort i 65 år.
  • Anima er foreningen af det nye, der udvikler sig med ædelheden af titanium og det bedste valg af komponenter.
  • Anima er autentisk, oprigtig og sand.
  • Anima er De Rosa.

 

 

 

 

 Derosa-delestreg2

Geometri

Rammen tilbydes i slope geometri i ti forskellige størrelser.

 ANIMA SCHEDA

 

De rosa titanium rammer

#nobleness #stiffness

photo titanium

De Rosa er eminente titanium-rammebyggere. Det kræver en høj grad af specialisering for at kunne arbejde i titanium. Den største fordel ved at bygge rammer i Titanium er metallets styrke-/vægtforhold. Titanium er næsten lige så stærkt som stål, men er væsentligt lettere og hører til de bedste materialer at bygge rammer i blandt alle moderne metaller og legeringer.


En titaniumsramme er fremragende til at absorbere de ujævnheder, der er i vejen, hvilket reducerer rytterens køretræthed, og gør turen langt mere behagelig. Endnu en fordel ved materialet er holdbarheden, da titanium næsten ingen materialeudmatning har, og det korrodere heller ikke. Alle De Rosas Titaniumrammer er produceret i Klasse 9 Titan, som er den samme type, som anvendes i fremstilling af flyhydraulik.


Alle De Rosa Titaniums rammer håndbygges på fabrikken i Milano af en af sønnerne i De Rosa-familien. Forarbejdningen er meget tidskrævende og produktionsantallet lavt. Dette forklarer de høje omkostninger, der gør hver enkelt af De Rosas Titaniums rammer forholdsvis kostbare.